Wat een geweldige en ontspannen B&B! 

"Eigenlijk een klein hotel. Alles klopt en was ook nog eens boven verwachting. Super gastvrij en vriendelijk, schoon, lekker ontbijt (met verse eieren), prachtige locatie in het Twentse landschap. Qua uit eten gaan zijn er legio mogelijkheden in de buurt. Maar ook bij de B&B zelf kan van alles worden verzorgd. Enne.. een betere prijs-kwaliteit verhouding tref je niet vaak in Nederland. Absolute aanrader voor een fijne B&B in Twente! Dank Cor voor het onvergetelijke weekend!"

- Loes

Het is daar prettig wakker worden!

"Op het platteland en midden tussen de Twentse schoonheid vindt je een uitvalsbasis voor prachtige fietstochten. Het is daar prettig wakker worden."

- C.

Erg gastvrij en rustig

Erve Fakkert toont het mooiste gezicht van Twente/Dinkelland: gastvrij, toegankelijk, prachtig gelegen en een van alle gemakken voorzien vakantiehuisje. Goede uitvalsbasis in het groei voor Oldenzaal, De Lutte, Denekamp en Ootmarsum, bijvoorbeeld.

- ISI Media

Erg gastvrij en rustig

"Prachtige B&B in natuurrijke omgeving. Perfecte uitvalsbasis voor allerlei dagtripjes en allerlei fietsroutes mogelijk. Erg gastvrij en rustig, heerlijk grasveld voor de kleine om te spelen en genoeg vertier met de kippen en de lieve hond. Ruime kamers en lekker ontbijt! Absolute aanrader!"

- Marjolein