....

over erve fakkert

Anne-Marie en Cor hebben in hun 50ste levensjaar er voor gekozen om het roer om te gooien. Anne-Marie was werkzaam als welzijn medewerker in de zorg en Cor was 20 jaar lang actief in de financiële sector. Een wens om eigen baas te worden sluimerde al lang. 

anne-marie & cor

Wat een geweldige en ontspannen B&B! 

"Eigenlijk een klein hotel. Alles klopt en was ook nog eens boven verwachting. Super gastvrij en vriendelijk, schoon, lekker ontbijt (met verse eieren), prachtige locatie in het Twentse landschap. Qua uit eten gaan zijn er legio mogelijkheden in de buurt. Maar ook bij de B&B zelf kan van alles worden verzorgd. Enne.. een betere prijs-kwaliteit verhouding tref je niet vaak in Nederland. Absolute aanrader voor een fijne B&B in Twente! Dank Cor voor het onvergetelijke weekend!"

- Loes

Het is daar prettig wakker worden!

"Op het platteland en midden tussen de Twentse schoonheid vindt je een uitvalsbasis voor prachtige fietstochten. Het is daar prettig wakker worden."

- C.

Erg gastvrij en rustig

Erve Fakkert toont het mooiste gezicht van Twente/Dinkelland: gastvrij, toegankelijk, prachtig gelegen en een van alle gemakken voorzien vakantiehuisje. Goede uitvalsbasis in het groei voor Oldenzaal, De Lutte, Denekamp en Ootmarsum, bijvoorbeeld.

- ISI Media

Erg gastvrij en rustig

"Prachtige B&B in natuurrijke omgeving. Perfecte uitvalsbasis voor allerlei dagtripjes en allerlei fietsroutes mogelijk. Erg gastvrij en rustig, heerlijk grasveld voor de kleine om te spelen en genoeg vertier met de kippen en de lieve hond. Ruime kamers en lekker ontbijt! Absolute aanrader!"

- Marjolein

De gasten die op Erve Fakkert verblijven voelen zich thuis. Erve Fakkert staat voor gastvrijheid om enkele dagen onbezorgd genieten van het prachtige Twente. De gastenkamers worden dagelijks schoongemaakt. De ochtend start met een goed Twents ontbijt en daarna Twente ontdekken. ‘s Avond genieten op het terras van een goed glas wijn of een koud pilsje. In de appartementen en de vakantiewoning heb je veel privacy maar je kunt gebruik maken van de faciliteiten van de B&B. 

midden in de natuur

Tijd voor rust en ontspanning?

boek hier